Mocht jouw wintersportvakantie dit jaar niet door kunnen gaan, dan heeft Electronic Arts voor jou de beste oplossing. EA verwend de echte Simmers dit jaar niet met één, maar met twee nieuwe Expansion packs (Ecologisch Leven kwam eerder dit jaar namelijk al uit!). Op 13 november 2020 komt namelijk Snowy Escape uit, oftewel Winterpret.

Sims 4 Snowy Escape – Officiële Trailer

De Sims 4 is een simulatiespel, waarbij jij als speler ‘controle’ heb over het dagelijks leven van een ‘Sim’. Hierdoor kun je zelf allerlei verhaallijnen creëren. Door het basisspel aan te vullen met uitbreidingen zorg je voor meer mogelijkheden om met jouw spel te spelen.

Een van de dingen die toegevoegd worden in deze uitbreiding zijn ‘levenstijlen’ en ‘gevoelens’. Het spelen met jouw Sim wordt een stuk realistischer, dankzij deze toevoegingen. Een Sim kan tot wel 16 verschillende levensstijlen krijgen die worden aangepast op acties en gewoontes. Hoe dit precies in zijn werking gaat, dat weten we natuurlijk pas na 13 november. Benieuwd wat dit pakket nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de game-trailer hieronder!

Wat weten we al over de uitbreiding Snowy Escape?

Naast levensstijlen en emoties biedt dit pakket nog meer toevoegingen! De trailer ziet er natuurlijk al veelbelovend uit! Maar wat kunnen we je nu al vertellen over dit nieuwe uitbreidingpakket? Het pakket bevat een nieuwe wereld met twee onderdelen: Een ijskoude sneeuwberg en een ‘Japanse’ stad. De nieuwe wereld heet trouwens Mt. Komorebi.

Op de ijskoude ijsberg kan jouw Sim activiteiten doen, zoals skiën, snowboarden en sleeën. Maar de echte waaghals die verbeterd zijn klimvaardigheden (wat best gevaarlijk kan zijn). Daarnaast is ontspanning een belangrijk onderdeel van deze pack! Laat jouw Sim genieten van natuurlijke, warme bronnen en kom daarna tot rust rond de kotatsu. Of maakt een ontspannende wandeling door de bamboebossen of de sneeuwlandschappen. Eventueel met kalmerende muziek.

Het thema ‘Japan’ speelt een grote rol in de bouwobjecten en de kleding die beschikbaar zijn in dit uitbreidingspakket. Bouw jouw eigen Japanse huizen met natuurlijk een authentieke Japanse tuin.

De culinaire Sim kan zich ook verder uitleven, want er worden weer 15 nieuwe gerechten toegevoegd in dit pakket.

© Electronic Arts


Pre-order deze game via Bol.com en steun dit platform via de volgende link!

De Sims 4 Expension Pack Snowy Escape is verkrijgbaar vanaf 13 november voor PC, Xbox One en Playstation 4. Via de website van EA kun je de game alvast bestellen, zodat jij deze als eerste kunt testen.