Sony heeft laatst de nieuwe Playstation 5 onthuld, maar dat was gelukkig niet alles. Naast de Playstation 5, onthulde Sony namelijk een nieuwe game: God of War: Ragnarok. Fans hebben lang op dit spel gewacht na God of War 4 en nu komt het eindelijk naar de nieuwe Playstation! Ook werd de game Hogwarts Legacy tijdens deze presentatie onthult.

In God of War 4 leerde je al Kratos kennen. De held uit de Griekse mythologie die naar de Noorse mythologie werd gebracht. In de game kon je naast de verschillende opdrachten ook genieten van de nieuwe open wereld, waardoor Kratos rond verschillende eilanden kon varen met zijn zoon Atreus.

God of War 5: Ragnarok

Bron foto: YouTube/GameClips

Aan het einde van het spel leert Kratos dat de Fimbulwinter is begonnen. Dit houdt dat de Ragnarok (een periode waarin de meeste goden zullen sterven en de aarde herboren zal worden) spoedig zal volgen. Later ontdek je dat Atreus heeft gedroomd dat Thor binnenkort in hun hut zal aankomen om Kratos te confronteren met de dood van zijn broer Baldur. Zou dit in de nieuwe God of War game gebeuren?

De teaser-trailer onthult helaas niks andere dan de titel, het logo en het jaar wanneer het spel naar de Playstation komt. We kunnen sowieso aannemen dat de nieuwe game in de Ragnarok zal plaatsvinden.

Ga jij God of War 5: Ragnarok aanschaffen?