Vanaf 22 september is de nieuwe Xbox Series te pre-orderen. Er komen twee verschillende versies naar Nederland: de Series X en de Series S. Een console waar veel mensen op hebben gewacht en vooral de kleinere variant heeft veel hoofden doen draaien.

Beide versies van de nieuwe Xbox zijn vanaf 22 november te pre-orderen. Wees er wel snel bij, want de spelcomputer zullen snel uitverkocht zijn. Ik bestel altijd mijn consoles op bol.com, omdat je dan gegarandeerd staat aan een goede levering en natuurlijk ook garantie.

Xbox

Bron foto: Xbox.com

De Xbox Series S, de lichtere variant van de nieuwe spelcomputer kost 299 euro. Dat is natuurlijk echt een koopje voor een spelcomputer, maar hij is toch minder populair dan de Xbox Series X. Alhoewel de lichtere versie misschien wel goedkoop is, je levert tegelijkertijd wel veel in. Je kan dan wel alle nieuwe games afspelen, maar wel tegen een mindere kwaliteit. Daarnaast lever je ook de mogelijkheid in om DVD’s te gebruiken voor je games. Dan vraag je je af of je niet gewoon een oudere Xbox kan kopen voor ongeveer dezelfde prijs.

De Series S heeft daarnaast een kleinere hoeveelheid ram, lagere kloksnelheden en minder gpu-rekenkracht. Je krijgt dus een mindere kwaliteit en de laadtijden van je spellen zullen ook lager zijn. Als je daarentegen de nieuwe games wil uitproberen dan is dit natuurlijk wel een goede deal (of als je bijvoorbeeld de nieuwe Xbox en de nieuwe PS5 wil hebben ;))

Zie hier de release video van de nieuwe spelcomputer:

Ga jij de nieuwe spelcomputer kopen? En zo ja, welke dan?

Lees hier meer over de nieuwe Playstation 5.