Misschien heb jij de jeugdklassieker van Roald Dahl wel gelezen in jouw kinderjaren, maar Warner Bros. Pictures brengt dit verhaal in november naar het witte doek. Naast The Witches in november komt in december ook de sciencefictionfilm ‘Dune’ uit van Warner Bros. Pictures. Vorige week werden de eerste beelden van Roald Dahl’s The Witches in de trailer vertoont. Benieuwd naar de bioscoopfilm voor het hele gezin voor deze winter?

Roald Dahl’s The Witches; de spannende jeugdfilm voor het hele gezin

Het hartverwarmende verhaal vol met humor gaat over de jonge wees, die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn lieve grootmoeder enkelen ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om haar demonische plannen uit te voeren.

Een klassieke film vol met bekende gezichten

Het scenario is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en de film is gemoderniseerd door regisseur Robert Zemeckis, Kenya Barris en Oscar-winnaar Guillermo del Toto. De hoofdrollen worden vertolkt door Anne Hathaway en Octavia Spencer. Daarnaast zijn ook bekende gezichten, zoals Stanley Tucci, Kristen Chenoweth, Chris Rock en nieuwkomers Jahzir Kadeem Bruno en Codie-Lei Eastick te zien in de film.

“The Witches”, een film van Warner Bros. Pictures en is vanaf 18 november 2020 in de bioscoop te zien.