All My Life is een inspirerende films, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal over een jong stel in de bloei van hun leven. Deze film is vanaf november te zien in de bioscoop.

All My Life is vanaf 26 november te zien in de bioscoop

Jenn Carter en Sol Chau zijn een charmant en levensluchtig verloofd stel. Het leven lijkt hun helemaal mee te zitten. Tot dat Sol onderuitzakt en blijkt ineens in een terminale fase te zitten. Hun toekomstdromen en plannen om in de zomer te trouwen vallen in duigen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren.

All My Life is geregisseerd door Marc Meyers naar het originele script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner en Sean Robins voor Broken Road Productions met Robin Fischella en Gina Matthews als producenten. Universal Pictures. Nederland heeft de films gebracht naar het witte doek in ons kikkerlandje.

In de rol van Jenn Carter wordt vertolkt door Jessica Rothe, bekend van de Happy Death Day films. De rol van Sol Chau wordt gespeelt door Harry Shum Jr., vooral bekend van Crazy Rich Asians, Step Up en Glee.

Deze films komen ook uit in november:

All My Life

All My Life

© Bron foto’s: Universal Pictures. Nederland

De film All My Life is vanaf 26 november 2020 te zien in de bioscoop!