Het lijkt erop of december de filmmaand van het jaar gaat worden. Warner Bros. Pictures presenteert namelijk nog een familiefilm die vanaf december 2020 in de bioscoop te zien gaat zijn. Cats & Dogs zijn terug van weggeweest met een nieuwe film: Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen!

Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen!

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door de katten en honden gezamenlijk is ontworpen met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan wordt ineens de draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten opnieuw los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moeten nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

De film is geregisseerd door Sean McNamara en geschreven door Scott Bindley. De personages zijn gebaseerd op de creaties van John Requa & Glenn Ficarra. De producenten zijn Andrew Lazar en David Fliegel.

McNamara’s team bestaat onder meer uit director of photography Adam Sliwinski, production designer Daren Luc Sasges, editor Simon Davidson, kostuumontwerper Valerie Halverson en componist John Coda.

Cats & Dogs

Cats & Dogs

Warner Bros. Pictures is flink bezig met en publiceren van nieuwe trailers voor films die uitkomen in december. Eerder kondigde ze al aan dat de verfilming van Dune in december te zien is. Daarnaast wordt de klassieker van Roald Dahl’s The Witches ook in de decembermaand vertoont in de bioscoop.

Het is overigens niet de eerste film van Cats & Dogs die uitkomt. Eerder zijn er namelijk al twee films uitgebracht over onze geliefde viervoeters!

“Cats & Dogs: Slaan de Pootjes Ineen” is een film van Warner Bros. Pictures en is vanaf 9 december 2020 in de bioscoop te zien.